fredag den 24. august 2012

Vil bare være hjemme

Kæresten er på vej og det bliver dejligt. Har det ikke så godt i aften. Kunne mærke uroen da jeg vågnede efter min lur kl. 19. Har tænkt på at tage op til ham hele dagen, men jeg orker ikke at forlade min lejlighed og desuden har jeg ingen penge til at fylde benzin på bilen. Så skrev han, at hans børn var hos vennerne, så han godt kunne komme.

Jeg får det bare dårligt over, at det altid er ham der skal komme til mig. Jeg orker simpelthen ikke at køre op til ham. Jeg føler mig bare mest tryg herhjemme. I min egen lejlighed. I min egen seng.

Nu vil jeg gå i bad og vaske hår. Det er mange dage siden det er blevet vasket, så det bliver rart.

Så står den på filmhygge i sengen. Det bliver dejligt!


2 kommentarer:

  1. Jeg husker tydeligt den følelse af ikke at ha været i bad og ikke magte noget.. Heldigvis er jeg et andet sted i dag og det håber jeg også du kommer til engang... Det tager dog kræfter, men det er lykken og virkelig en befrielse når man kommer videre..

    SvarSlet
  2. Selvom du har det dårligt over, at han skal komme til dig, så skal du huske på han gør det fordi han holder af dig. Derudover så er det da positivt, at du ser frem til at han kommer, og du ikke lukker dig selv helt inde.

    DBH
    Sebastian

    SvarSlet

Jeg elsker kommentarer!
Det er desværre ikke altid jeg får svaret på dem, men de betyder rigtig meget for mig alligevel! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...