onsdag den 13. maj 2015

Medafhængig og latterlig!

Heller ikke denne gang lykkedes det mig, at overholde det jeg havde aftalt med mig selv.

Da vi langt om længe står op, så er det jo egentlig meget hyggeligt. Og jeg kan ikke få mig selv til at pakke kanin og ting og skride. Desuden så kom han aldrig ud og cykle.

Jeg er taget hjem til mig selv for at vaske lidt tøj og rydde lidt op. Vi har aftalt at han ikke drikker mens jeg er væk. Nu må vi se. Hold kæft hvor er jeg latterlig! Jeg er vokset op med 2 alkoholiske forældre og så finder jeg fanme en mand, som også er det - og som stadig er delvist i benægtelse.
Han tror stadig, at han kan drikke til festlige lejligheder - i hans øjne fredag og lørdag - når han liiiige har fået sit misbrug under kontrol igen. Yeah right! Det kommer sgu da ikke til at ske!!!
Han ringer hvert kvarter for at høre hvornår jeg kommer tilbage, fordi han er bange for at falde i med alkohol, når jeg ikke er der. Han har sværere ved at være alene end jeg har. Vi er sgu et kønt par!! NOT!

Jeg er så fucking medafhængig. Jeg brækker mig over mig selv. Jeg sidder time efter time hos psykologen og snakker om, hvor nedbrydende et forhold det er og alligevel magter jeg ikke at bryde ud af det. Angsten for at være alene mig i røven. Hvorfor fanden skal det være så svært!

"Han er jo også meget sød", "Han forkæler mig jo også", "Så slemt er det jo ikke".... og bla bla bla.
Hvorfor kan jeg ikke bare slukke for stemmen i hovedet og bare fucking GØRE DET!

Jeg føler mig stadig som escortpige/prostitueret, når jeg er sammen med ham. Det hele er på hans præmisser og jeg lader som om. Ligesom jeg gjorde med kunderne. Jeg gider ikke engang have sex med ham, fordi det er så pisse dårligt! Jeg går på kompromis og tilsidesætter mine egne grænser og behov, for at "få fred". Og i dagtimerne hygger vi os jo meget godt.

Nu er han endelig flyttet i sin egen bolig og jeg havde planlagt oprydning og rengøring og et nyt liv. Men hvad er der sket?!!! Ikke en skid!!!


-Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer!
Det er desværre ikke altid jeg får svaret på dem, men de betyder rigtig meget for mig alligevel! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...