onsdag den 17. oktober 2012

Jeg er blevet fed IGEN!

Hold kæft hvor er jeg bare træt af mig selv!

Jeg havde tabt mig så fint. Var så stolt over vægttabet og nogenlunde glad for min vægt/krop, selvom jeg da gerne ville endnu længere ned. Nu har jeg taget hele lortet på igen. Er oppe på omkring 80 kg. igen (BMI omkring 26). Alt det som jeg havde svoret jeg aldrig ville tage på igen. Jeg skulle aldrig være så stor igen og det er jeg nu blevet alligevel. Jeg væmmes!

Hvorfor kan jeg ikke stoppe med at proppe i hovedet?!

Det foregår nærmest pr. automatik. Jeg kobler bare hjernen fra og øser for mange og for store portioner op. Igen og igen. Slik og flødeboller og CHOKOLADE. Masser af chokolade.

For helvede hvor er jeg bare for nederen og latterlig!!!

Jeg hader mig selv mere end jeg hader nogen som helst andre!

Føj!

Punktum!


-

4 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på, at du ser dejlig ud til trods. Jeg synes på ingen måde, du er "nederen" eller "latterlig". Der er jo altid årsager til, at mennesker overspiser trods bedre vidende, og jeg håber ikke, at du banker dig selv ALT for meget oven i hovedet, når du har nok ting at tænke på i forvejen. Gode hilsener.

  SvarSlet
 2. Jeg er ked af at læse det :-/
  Men det er desværre nok en del af en proces til at få det bedre...

  Man når et mål - YES - også går det helt tilbage igen...
  Det skal nok gå søde!!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlet
 3. Tror de fleste kender de perioder hvor man virkelig bare ikke kan styre sig selv. Har selv lige haft en hel månede hvor jeg bare har spist alt hvad jeg har haft lyst til. Det er sgu gået over gevind. Jeg er så heldigvis kommet tilbage på rette spor i mandags.. Jeg er også begyndt at træne i et nyt motions center i mandags og har været afsted 3 gange i denne uge.. Virkelig fedt at være igang. Jeg har også en gruppe på Facebook der hedder Sundt! Hvor folk deler deres sunde vaner og støtter hinanden.

  Jeg er sikker på du nok skal finde tilbage på rette spor. Ud fra den gruppe jeg har på facebook virker det faktisk som om en del har haft problemer her nu hvor efteråret er kommet. Tror faktisk det har en del at sige.

  SvarSlet
 4. Tusind tak for jeres kommentarer og ikke mindst opbakning... :-)

  Jeg har fået nogenlunde styr på det igen nu.

  Det er så irriterende at det er fra den ene yderlighed til den anden. Enten er det totalt kontrol ellers er det totalt overspisning. Der er ikke nogen gylden middelvaj. Jeg har i hvert fald mega meget svært ved at finde den...

  SvarSlet

Jeg elsker kommentarer!
Det er desværre ikke altid jeg får svaret på dem, men de betyder rigtig meget for mig alligevel! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...