fredag den 28. september 2012

Energikrævende dag og sociale medier

Mine tanker er stadig meget "all-over", som jeg skrev den anden dag. Idag har jeg lavet 2-3 blog-indlæg i hovedet, men så snart jeg nærmer mig computeren, så er de pist væk.

Jeg har simpelthen været helt drænet for energi her i eftermiddags, fordi jeg havde et ret energikrævende møde i 2 timer med et par terapeuter i formiddags. Så da jeg kom hjem fra mødet gik jeg direkte i seng og sov som en sten i 4 stive timer. Klokken var 19 da jeg vågnede igen og det var kun fordi min hund vækkede mig.

Jeg havde egentlig en aftale med en veninde (hende jeg også har skrevet om her), men da jeg først fik lagt mig i sengen, vidste jeg godt, at jeg ikke ikke ville kunne overholde vores aftale et par timer senere. Jeg var simpelthen for fyldt op i hovedet. Jeg skrev en besked til hende og forklarede det i korte træk hvorefter hun skrev tilbage, at det var helt ok.

Så aftenen er gået med at tulle rundt, snakke i telefon med kæresten (som jeg er sammen med igen-igen-igen-igen) i et par timer og så har jeg ellers bare luret lidt rundt på nettet.


Jeg har oprettet en profil på Pinterest  og jeg skal lige love for at det er en tidsrøver.
Det er heeeeelt vildt!! :-) Men helt vildt sjovt og inspirerende. Jeg kigger for det meste på DIY ("Do-It-Yourself") og får helt vildt mange ideer til ting og sager, jeg godt kunne tænke mig at lave af genbrugsting herhjem til.

Og så har jeg også oprettet mig på Instagram på min Iphone. Det er nu også meget sjovt.
Sjovt at følge med i hvad "folk" render rundt og laver. Bl.a. "follower" jeg Medina. Jeg synes, hun er så sej. Hun laver fed musik og så synes jeg hun virker så jordnær i kraft af, at hun så tit opdaterer alle de medier hun er på (Instagram, Facebook, Twitter), så man kan følge med i hendes liv "back-stage" og se, at hun bare er en normal kvinde som alle os andre.. :-)

Her til slut vil jeg da lige dele mit første billede på Instagram med jer... :-)Stairway to the sky...

3 kommentarer:

 1. Efter sådanne møder er man bare helt busted.. Jeg plejer selv at sovet 4-5 timer..

  Kan du ikke fortælle lidt mere om hvad Pinterest er for noget? kiggede det godt lige, men kan du evt fortælle lidt mere.. :)

  SvarSlet
 2. Jeg er selv først kun lige ved at finde ud af, hvad det er for noget, men så vidt jeg kan se, så er det billeder fra forskellige blogs, som man kan lægge ind på sin egen "opslagstavle" ved at "pin'ne" dem. Eller man kan nøjes med at "like" dem. Men det ene billede fører (mig) bare videre til det næste og så videre, så lige pludselig har man brugt en hulens masse tid på det... :-)

  Men det fede er, at man kan søge på alt. Nu har jeg bare mest kigget på DIY. Men man kan også søge på fx. Nail Art eller Nail Marbeling, som jeg ved, at du synes om. :-)

  Hver gang man trykker sig videre på et billede, kommer der nye billeder og ny inspiration.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder altså ret cool, men også som en tidsrøver.. ha ha... Må lige kigge nærmere på det i morgen..

   Slet

Jeg elsker kommentarer!
Det er desværre ikke altid jeg får svaret på dem, men de betyder rigtig meget for mig alligevel! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...