onsdag den 12. august 2015

Jeg skal stoppe for at fortsætte...

Igår var jeg hos psykologen for første gang siden hun er kommet tilbage fra ferie.

Ganske rigtigt, som jeg skrev i sidste indlæg, så fortalte jeg om min selvskade eller vilde "ferie", jeg har holdt, mens hun har haft ferie. Prostitution, kokain og alkohol.

Hun sagde, som så mange gange før, at psykoterapi og psykologforløb ikke hænger sammen med kokain og alkohol, så uden at sige det direkte, så skal jeg stoppe med det, ellers kan jeg ikke fortsætte med mit forløb hos hende.

Udover det, så fik jeg besked på eller en hjemmeopgave der hedder "Gør det forbi med K", fordi han er kriminel og lever på den måde han gør.

Og hun har ret. Det burde jeg gøre, men nu er jeg jo blevet glad for manden og har faktisk ikke lyst til at gøre det forbi. Han får mig til at føle mig i live. Han får mig til at føle mig tryg.

Han er sød og dejlig. Forkæler mig og passer på mig.

Så nu er jeg ude i, at jeg så må lyve, hvis jeg tager stoffer, for jeg kan nok ikke undvære behandlingen hos hende. Jeg føler mig bare trængt op i en krog.

Hun skal vel ikke bestemme, hvem jeg skal være sammen med og styre det ved at sige, at jeg bliver afsluttet, hvis jeg ikke gør det forbi med ham. Hun har ikke sagt, at det er det, der kommer til at ske, men jeg følte, at det var det, der lå i luften.

Jeg kan godt forstå, at jeg ikke skal tage stoffer, når jeg går i terapi og jeg vil heller ikke have, at stoffer skal være en del af mit liv....

Hun spurgte mig også om, om jeg tror, at jeg nogensinde kommer ud af prostitutionen. Det er jo det, jeg falder tilbage til, hver gang jeg ikke har en kæreste i mit liv. Jeg sagde, at jeg tvivler.
Jeg er simpelthen afhængig af det. Rusen er så stærk. Stærkere end kokainen.

3 kommentarer:

 1. Jeg tror du skal lytte til hende og så finde en kompromis..
  Du skal stoppe med stopper og med prostitutionen og så må du jo se hvordan det går med K.
  Jeg er ret sikker på hun ikke stopper jeres forløb fordi du er sammen med ham..
  Du er nok også nød til at finde ud af hvorfor du er sammen med ham..
  Handler det kun om trygheden eller er det fordi det er ham at du ønsker fortsætte?
  Man skal ikke være sammen med nogen kun fordi det føles trygt.. Der skal mere til.
  Og hans stoffer og kriminalitet er vel ikke så trygt?

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også det jeg har planlagt. Stoffer og prostitutionen skal stoppes. Så vil jeg se hvordan det går med K. Jeg tager en dag ad gangen. Jeg er mest utryg ved kriminaliteten. Men det jeg er utryg ved er, at jeg ikke vil blandes ind i noget. Men alligevel er HAN tryg på en måde, jeg ikke kan forklare.... Åhh, jeg ved det ikke... De fucking følelser... Jeg kan ikke mærke noget indeni med mindre det er helt ude i ekstremerne!!! :-/ :-/

   <3

   Slet
  2. Jeg tror ikke helt på at du kan vælge at du ikke vil blandes ind i noget.
   Hvis i bliver meget tættet så er du på en aller anden måde jo blandet ind i hans liv.
   Jeg tror på at man han brug for at finde en som også har oplevet modgang i livet for at man på en eller anden måde kan finde en fælles forståelse.. men det er rigtig svært for man kan ende med at sætte sig selv lidt på spild og det kan være sundt i nogen omfang, men i andre situationer er det pisse farligt for man kommer til at glemme sig selv i det..

   Jeg tror kun det er dig selv som kan vide om du må prøve det lidt mere af og se hvad der sker. Det er en farlig balance, men nogen gange lære man også noget af det. Men sæt nogle grænser, så du ikke mister dig selv helt.. Hvad vil du finde dig i ?

   Kunne jo være fedt hvis i kunne hjælpe hinanden lidt og finde en bedre vejr sammen :D

   Knus <3

   Slet

Jeg elsker kommentarer!
Det er desværre ikke altid jeg får svaret på dem, men de betyder rigtig meget for mig alligevel! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...