søndag den 30. december 2012

Nytår! HJÆLP!!

Åhh jeg er i et dilemma..

Det var egentlig meningen, at jeg skulle holde nytår med kæresten og hans søn. Vi skulle op til en af hans naboer, som også har 3 børn. Det vil sige 4 børn ialt i alderen 7-12 år.

Da vi startede ud med at snakke om nytår, tænkte jeg ikke så meget over det. Jeg var da ikke sådan vildt entusiastisk, men tænkte.. Tjo, hvorfor ikke...?

Den sidste uges tid har jeg så fået mindre og mindre lyst til at holde det dér. Tanken om 4 børn der render rundt og larmer, løber ind og ud for at fyre krudt af og med fædrene i hælene. Jeg har mødt naboen en enkelt gang, hvor vi udvekslede måske 15 ord. Det var til sønnens forboldtræning.

Kæresten har dog fortalt en del om ham. Blandt andet er han en som godt kan lide at prale med hans "forbindelser" til kendte mennesker og hvis man fortæller noget, så har han prøvet noget bedre eller større eller... Uden at have mødt ham, så lyder det umiddelbart ikke som en person, som jeg vil bryde mig om eller have noget til fælles med... overhovedet!

Jeg ved, at kæresten hele tiden har regnet med, at jeg meldte fra. Han har ikke sagt noget, men da jeg ringede og snakkede med ham om min ambivalens idag, så sagde han, at han jo heller ikke havde regnet med at jeg kom. Det i sig selv er jo ikke særlig rart. At være stemplet som en ustabil kæreste, men ja... det er jeg jo nu engang. Så jeg sagde, at jeg ikke kunne overskue det.

Han spørger, hvad jeg så vil lave. Jeg siger, at jeg egentlig bare gerne vil være hjemme og se noget godt i fjernsynet. Der kommer så mange gode programmer.

Men egentlig har jeg mest lyst til at tage op til min far. Han har inviteret mig og sagt, at han ville synes det er super hyggeligt, hvis jeg kommer. Men intet pres. Hvis jeg kom var det fedt, hvis ikke, så var det også helt ok. Han skal bare have besked senest imorgen formiddag.

Det er min far og hans kæreste, og så kommer der nogle venner fra Tyrkiet, som jeg også kender rigtig godt. De har så deres lille barn med - tror han er 1 år.

Der er lagt op til en hyggelig aften med mad udefra og i det hele taget bare stille og rolig hygge.

Det har jeg lyst til!


Men men men.... Kan jeg tillade mig det? Kan jeg være det bekendt overfor kæresten?

Én ting er, at jeg bare er herhjemme alene, men hvis jeg tager et andet sted hen, så er det jo ligesom at sige, at det er selskabet det er i vejen med.... eller? ... Ja, og det er det jo sådan set også... :-S

Da han spurgte hvad det var, jeg ikke kunne overskue, sagde jeg, at det var at de to fædre kender hinanden så godt. At jeg er den eneste kvinde og så er det BØRN og larm!!!

Jeg magter ikke et børne-nytår, for at være helt ærlig!!!


HJÆLP!! :-)

3 kommentarer:

 1. Jeg synes sagtens, du kan tillade dig at tage hen til din far og holde nytår! Det er, for mig at se, to vidt forskellige tilbud, du har fået. Det ene er med folk, du kender rigtig godt - og det andet er med folk, du kun lige har mødt. Det ene er i mere trygge rammer, tænker jeg. Og så er det hos din familie. Hvis jeg absolut skal holde nytår, vil jeg også helst holde det med min familie - og ikke med venner :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for svaret, Krokudullen.. :-)

   Ja, du har ret - det er jo to forskellige tilbud. Trygt og (lidt) utrygt. Sådan havde jeg ikke set på det. Men jeg ved bare, at han vil undre sig over, at jeg gider holde det med min far, når nu mit forhold til ham er så problematisk, men altså... Jeg ved heller ikke hvorfor jeg går så meget op i hans mening. Jo jo, han er jo min kæreste.. Men altså.. Gid jeg bare kunne gøre som jeg har lyst, uden at tænke på om jeg sårer nogen ved det... eller at føle at jeg skal stå til regnskab for min beslutning... Det er jo også fordi jeg egentlig havde sagt ja, men nu melder jeg så fra og vil et andet sted hen... Jeg ved sørme ikke... :-)

   Slet
  2. Måske netop derfor - for at få en god aften med din far på trods af det problematiske forhold :-) Ej, jeg ved det ikke. Jeg synes selv, at det er så svært med sådanne situationer. Derfor synes jeg måske, at jeg kan kende det. Men det er SÅ svært at få det forklaret for andre - og få det retfærdiggjort. Nok mest over for en selv egentlig, fordi man føler, at man sårer nogen med sin beslutning. Alligevel vil jeg holde fast i, at du skal gøre, hvad DU har lyst til. Det er heller ikke noget ved for din kæreste, hvis du kommer hjem og har det skidt, fordi du har været afsted til noget, du slet ikke kunne overskue :-) Men ja.. Jeg ved godt, at det ikke er så let..

   Håber, du får en god aften.. Uanset hvad, du beslutter :-) Godt nytår!

   Slet

Jeg elsker kommentarer!
Det er desværre ikke altid jeg får svaret på dem, men de betyder rigtig meget for mig alligevel! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...